Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υπ. Εργασίας: Συμμετοχή στην 104η Διάσκεψη του ILO

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 8-6-2015

Στη Γενεύη, όπου βρίσκεται η έδρα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Δημήτρη Στρατούλη, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 104η ετήσια Γενική Διάσκεψη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας. Στην ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει επίσης, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιος Ρωμανιάς.

Ο υπουργός Εργασίας θα παρέμβει στην ολομέλεια της Διάσκεψης του ILO την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.

Την ίδια ημέρα, ο κ. Σκουρλέτης με τον κ. Στρατούλη πρόκειται να συναντηθούν με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας κ. Guy Ryder. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν εργασιακά θέματα, καθώς και η προώθηση μελετών για τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές αναφορικά με την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής και την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Γενεύη, η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ILO, με αντιπροσωπείες διαφόρων κρατών-μελών της Οργάνωσης και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο