Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΓΓΔΕ - Βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
              
               
 Αθήνα, 5 Ιουνίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της εκούσιας συμμόρφωσης, σύστησε και συγκρότησε Ομάδα Εργασίας, η οποία θα μελετήσει τις διεθνείς, ευρωπαϊκές και εγχώριες βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των προδιαγραφών ποιότητας και λειτουργίας και θα τις αξιοποιήσει, σε συνεργασία με τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες, για τον  καθορισμό προδιαγραφών ποιότητας και λειτουργίας (service standards) σε δύο (2) τουλάχιστον διαδικασίες παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Επισημαίνουμε ότι στις προτεραιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη φορολογική και τελωνειακή διοίκηση. Ο καθορισμός προδιαγραφών ποιότητας σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδικασίες παρεχόμενων προς αυτούς υπηρεσιών θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην επιτυχία της επιδίωξής μας αυτής.

Η απόφαση έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με αριθμό πρωτοκόλλου Δ.ΟΡΓ.Β.1075572/3.6.2015.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο