Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Υπ. Οικονομικών με εκπροσώπους Αυτοδιοίκησης, τουριστικού κλάδου, Επιμελητηρίων και Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
Tηλ.:  210-3332553/4 
Fax: 210-3332559

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                  

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, του τουριστικού κλάδου, των Επιμελητηρίων και με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Και Νοτίου Αιγαίου είχε την Πέμπτη  το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, του έθεσαν το αίτημα να μην καταργηθεί η έκπτωση του 30%  στον ΦΠΑ στις νησιώτικες περιοχές. Ο Υπουργός Οικονομικών, αφού άκουσε τις απόψεις  και τα επιχειρήματά τους, δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο για να συζητηθεί και να ληφθεί οριστική απόφαση. 

Στη συνάντηση  πήραν μέρος οι:

- Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος,
- Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου,  
- Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) και Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος,
- Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, 
- Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος,
- Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Αντώνης Καμπουράκης,
- Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Μιχαήλ Μιχαήλ,
- Αντιπρόεδρος ΠΕΔ, Στρατής Τζίμης,
- Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Λέσβου, Παναγιώτης Μπαρούτης,
- Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς,
- Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ), Θρασύβουλος Καλογρίδης, 
- Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, Δημήτρης Σεβαστάκης, Νίκος Μανιός, Αγλαΐα Κυρίτση, Νεκτάριος Σαντορινιός, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος.


Ετικέτες για αναζήτηση ΦΠΑ ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκης νησιά


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο