Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνάντηση των Δ.Σ. Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και Ελευθέρων Λογιστών και Οικονομικών Συμβούλων Μπούρσας Τουρκίας

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη,  4 Ιουνίου 2015

Την Τετάρτη 3/6/2015, στα γραφεία της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσσαλονίκης και του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελεύθερων Λογιστών και Οικονομικών Συμβούλων Μπούρσας Τουρκίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους κ. Αχμέτ Χικμέτ Σονμέζ.

Επίσης παραβρέθηκε ο κ. Νικ. Πατέλης, Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ο πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. κ. Νικ. Παπαδόπουλος και αρκετά μέλη της Ένωσης.

Η συνάντηση αυτή ήταν στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν απόψεις, σκέψεις και πληροφορίες για τα ισχύοντα φορολογικά συστήματα των δύο χωρών, κατατέθηκαν προτάσεις για την οικονομική συνεργασία που μπορεί να προκύψει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στους τομείς του εξαγωγικού εμπορίου και του τουρισμού, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα και παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των συναδέλφων της Μπούρσας.

Τέλος ο σύλλογος των Ελεύθερων Λογιστών και Οικονομικών Συμβούλων Μπούρσας προσκάλεσε το Δ.Σ. και τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. να επισκεφθούν, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, την Μπούρσα το επόμενο χρονικό διάστημα.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΗΣ                                            

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο