Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δωρεάν φορολογικό σεμινάριο από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με τον Γιώργο Χριστόπουλο

Το νησί των ιπποτών, η πανέμορφη Ρόδος, θα είναι ένας ακόμη προορισμός στο οδοιπορικό με τα επίκαιρα σεμινάρια, που συνεχίζει ο έγκριτος φοροτεχνικός και συνάδελφος Γιώργος Χριστόπουλος, συνεργάτης του κόμβου μας. Ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις από τους συλλόγους και τα περιφερειακά τμήματα του ΟΕΕ  φιλοδοξεί και φέτος να φανεί χρήσιμος στους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς,  μοιράζοντας έτσι τα προβλήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα της μάχιμης επαγγελματικής καθημερινότητας.

Το Σάββατο (06/06/2015) ο Γιώργος Χριστόπουλος, θα βρεθεί στη Ρόδο προσκεκλημένος από την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.) Ρόδου, που διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ, ένα πλούσιο σε ύλη  επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο, για το οποίο ο Πρόεδρος Γιάννης Ηρακλείδης με το Δ.Σ. του, υπόσχεται στα μέλη του, να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά το καλό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη διοργάνωση και τις αυστηρές απαιτήσεις του όσον αφορά την επιλογή εισηγητή και  θεματολογίας. Στο αντίποδα αυτών των προδιαγραφών ο Γιώργος Χριστόπουλος προσθέτει: «Πέρα από τα παραδείγματα με τις ασκήσεις επί των εντύπων και πέρα από τους χρηστικούς πίνακες, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε  απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με "γρίφους και παγίδες. Θα αναλυθούν βήμα - βήμα και κωδικό - κωδικό, με πρότυπη ηλεκτρονική μέθοδο επεξεργασίας των εντύπων που σε κάθε κωδικό ανοίγει διαφάνεια με χρήσιμες πληροφορίες  για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων».

Σημειώνουμε ότι στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.) Ρόδου κος Γιάννης Ηρακλείδης, δεν παραλείπει να προσθέσει ότι,  όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα τους δοθεί ηλεκτρονικά ο σχετικός με τη θεματολογία πρακτικός οδηγός.   «Ραντεβού 2015με την Εφορία»- Ηλεκτρονικές δηλώσεις 2015  φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία ο κόμβος μας δεν παραλείπει να φιλοξενήσει την υπενθύμιση των συναδέλφων της (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.) Ρόδου, για το τουριστικό και ιστορικό ενδιαφέρον του νησιού με την υπερτρισχιλιετή ιστορία, που δεν παύει να είναι ελκυστικός προορισμός επίσκεψης.

Μία μικρή ιδέα για τη Ρόδο του σήμερα μπορείτε να πάρετε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=hTcCvXW4M5c.

Η Ρόδος εδώ και αιώνες λειτουργούσε σαν μία πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης, όπως πολύ εύστοχα αποτύπωσε σχετική έκθεση στο Μουσείο του Λούβρου (ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο και μέρος της θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο στο άμεσο μέλλον, περισσότερα εδώ: https://youtu.be/HaQE-c5m_GQ και εδώ:  http://www.louvre.fr/en/expositions/rhodes-greek-island-and-gateway-east).

Όλοι αυτοί οι αιώνες και πολιτισμοί έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της πάνω στο νησί και ιδιαίτερα στη Μεσαιωνική μας Πόλη, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 06/06/2015, 10:00-16:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κτήριο «Κλεόβουλος», Δημοκρατίας 1, Ρόδος. Σημειώσεις θα δοθούν ηλεκτρονικά.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση για τυχόν απορίες.









Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο