Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επικοινωνιακή εκστρατεία για την Ψηφιακή Ελλάδα

Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ξεκινά εντός του 2007 μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την «Ψηφιακή Ελλάδα» Στόχος: η εξοικείωση των ελλήνων πολιτών με τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών και η ενίσχυση της σχέσης τους με τα νέα τεχνολογικά μέσα...

Επικοινωνιακή εκστρατεία  για την Ψηφιακή Ελλάδα

Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ξεκινά εντός του 2007 μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία  για την «Ψηφιακή Ελλάδα»  

Στόχος: η εξοικείωση των ελλήνων πολιτών με τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών και η ενίσχυση της σχέσης τους με τα νέα τεχνολογικά μέσα

Μέσα:
-Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτς σε πανελλαδική κλίμακα,
-καταχωρίσεις στον τύπο της Αθήνας και της Περιφέρειας
-σταδιακή δημιουργία ηλεκτρονικής σελίδας στη διεύθυνση www.psifiakiellada.gr η οποία θα αποτελέσει -σταδιακά το σημείο εισαγωγής των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα με εύκολο τρόπο
-στις επόμενες εβδομάδες λειτουργία 4-ψηφιου τηλεφωνικό αριθμού για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Διαγωνισμοί και δράσεις «Αριστείας» για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών

Μια μεγάλη σειρά από εξειδικευμένες επικοινωνιακές ενέργειες για την εξοικείωση των πολιτών με τις νέες τεχνολογίες και το Internet, με ημερίδες, εκδηλώσεις κλπ. αρκετές εκ των οποίων θα υλοποιηθούν στην Περιφέρεια.

Διάρκεια: Η επικοινωνιακή εκστρατεία για την Ψηφιακή Ελλάδα, θα διαρκέσει έως τον Οκτώβριο του 2008.

Η επικοινωνιακή εκστρατεία για την «Ψηφιακή Ελλάδα» αποτελεί μια πρωτοποριακή δράση για την Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά πραγματοποιείται ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα εξοικείωσης των ελλήνων πολιτών με τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο