Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας για παράταση υποβολής των δηλώσεων

Αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας για παράταση υποβολής των δηλώσεων

Προς Υπουργείο Οικονομικών
Υπόψη Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη
email: [email protected], [email protected] ,τηλ:210 330 0357-358
fax: 210 32 32 524.

Κοινοποίηση:
Γ.Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Αικατερίνη Σαββαΐδου
Email: [email protected], τηλ. 210 3375707, fax. 210 3375393
 
Θέμα: Παράταση υποβολής δηλώσεων
 
Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,
Οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί καλούνται και εφέτος να υποβάλλουν εμπρόθεσμα και έγκυρα τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2015. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αρκετός ο χρόνος καθώς ανέκαθεν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος απαιτούσαν ένα καθαρό διάστημα τεσσάρων μηνών για την υποβολή τους. Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές Ιουνίου και ενώ το σύστημα έχει επισήμως ανοίξει 2 εβδομάδες υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα, τεχνικά και όχι μόνο, για την ομαλή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Αν συνυπολογίσουμε τις πολλές αλλαγές που εφαρμόζονται για πρώτη φορά φέτος, τις ώρες που χρειάζονται οι συνάδελφοι για να επιμορφωθούν και τις επιπλέον εργατοώρες που απαιτούνται για τη σύνταξη και υποβολή δηλώσεων φορολογούμενων με αγροτικό εισόδημα, θεωρούμε δεδομένο ότι οποιαδήποτε καταληκτική ημερομηνία πριν την 30η Σεπτεμβρίου είναι εκτός πραγματικότητας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δ.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
ΕΠ. ΤΡΑΚΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο