Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ.Βαρουφάκης: Πρόωρο το θέμα της παραίτησής μου

Πρόωρες χαρακτήρισε με ανάρτησή του στο Twitter τις φήμες για παραίτησή του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, την ώρα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν την επιλογή του άστοχη.

"Οι φήμες για την επικείμενη παραίτησή μου είναι για ν-οστή φορά χοντροκομμένα πρόωρες" ανέφερε στο Twitter.
"Rumours of my impending resignation are (for the umpteenth time) grossly premature..."

Κατόπιν, χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης των ρώτησε επ' αυτού: "Το πρόωρες είναι η λέξη κλειδί;"

Ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε σχετικά: "Σε βάθος χρόνου είμαστε όλοι νεκροί (J.M.Keynes). Μεσοπρόθεσμα, όλοι όσοι νοσταλγούν τις ημέρες της τρόικας, έχουν 'κόλλημα' μαζί μου".

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο