Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνέδριο με θέμα «Ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία/A New Growth Model for the Greek Economy»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνέδριο με θέμα «Ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία/ A New Growth Model for the Greek Economy».

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «A New Growth Model for the Greek Economy »

και κύριους ομιλητές τους:

Prof. Zsolt Darvas Senior Fellow, Bruegel.

Prof. Hasan Iftekhar Professor of Finance and Corrigan Chair in International Business and Finance, Fordham University's Schools of Business.

Prof. John Kose Professor of Banking and Finance, New York University Stern School of Business.

Prof. Paolo Manasse Professor of Macroeconomics and International Economic Policy, University of Bologna.

Δρ. Νίκος Παππάς Υπουργός Επικρατείας.

Καθ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών, Πάντειο Πανεπιστήμιο.Πρώην Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Καθ. Νίκος Χριστοδουλάκης Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Καθ. Νίκος Βέττας Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (IOBE), Καθηγητής Οικονομικών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κος. Κώστας Χατζηδάκης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών, τ. Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Δρ. Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

Καθ. Παναγιώτης Λιαργκόβας Συντονιστής, Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.
Κάτοχος της έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Πολιτικές, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Καθ. Παναγιώτης Πετράκης Καθηγητής Οικονομικών, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής.

Καθ. Διονύσιος Χιόνης Καθηγητής Οικονομικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιου Θράκης.

Το συνέδριο θα γίνει την Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη, Αθήνα).

Το Συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά από τα sites:
http://new-growth-model-conference.oe-e.gr/
www.oe-e.gr
https://diavlos.grnet.gr/
www.indeepanalysis.gr

Δωρεάν συμμετοχή στο Συνέδριο.

Υποχρεωτική Εγγραφή στη διεύθυνση: http://new-growth-model-conference.oe-e.gr/
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο