Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP πιστοποιημένο για Windows Vista

Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έλαβε την πιστοποίηση Certified for Windows Vista για την εφαρμογή της Soft1 ERP. H πιστοποίηση αυτή συνεχίζει την αλυσίδα τεχνολογικών καινοτομιών με τις οποίες η SoftOne έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο software house στην ελληνική αγορά. Η νέα επιτυχία του Soft1 συμπίπτει με την επίτευξη 3.000 εγκαταστάσεων του σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους - σε Ελλάδα και εξωτερικό. ...

Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP πιστοποιημένο για Windows Vista


Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έλαβε την πιστοποίηση Certified for Windows Vista για την εφαρμογή της Soft1 ERP. H πιστοποίηση αυτή συνεχίζει την αλυσίδα τεχνολογικών καινοτομιών με τις οποίες η SoftOne έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο software house στην ελληνική αγορά. Η νέα επιτυχία του Soft1 συμπίπτει με την επίτευξη 3.000 εγκαταστάσεων του σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους - σε Ελλάδα και εξωτερικό.  

Η διαδικασία πιστοποίησης εφαρμογών λογισμικού για το λειτουργικό σύστημα Windows Vista είναι από τις πλέον αυστηρές διαδικασίες πιστοποίησης. Ο έλεγχος υλοποιήθηκε από τον εγκεκριμένο, ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Veritest.
Στόχος της διαδικασίας είναι να διασφαλιστεί ότι το πιστοποιημένο πρόγραμμα πληροί τα αυστηρά κριτήρια που θέσπισε η Microsoft στους τομείς της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και της συμβατότητας που προσφέρονται στους χρήστες του νέου λειτουργικού της συστήματος.

Συγκεκριμένα, για την εξασφάλιση της ασφάλειας ελέγχεται η αλληλεπίδραση της εφαρμογής με το λειτουργικό σύστημα σε διάφορους τομείς και δοκιμάζεται  η δυνατότητα λειτουργίας της σε συστήματα με διαφορετική αρχιτεκτονική. Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι τα προγράμματα θα λειτουργούν και σε επόμενες εκδόσεις (upgrades) του λειτουργικού συστήματος Windows Vista. Τέλος, στον τομέα της αξιοπιστίας οι εφαρμογές ελέγχονται ώστε να μη προκαλούν κολλήματα και επανεκκινήσεις στο σύστημα (crashes, hangs and reboots). Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι η πιστοποιημένη εφαρμογή είναι πιο προβλέψιμη, ανθεκτική, ανακτήσιμη (recoverable), ευκολοσυντήρητη και γενικά αξιόπιστη.

Μέχρι σήμερα, η SoftOne έχει παρουσιάσει πολλές και σημαντικές καινοτομίες όπως τις επιλογές «open modules» (My Soft1), τη δυνατότητα απόκτησης λογισμικού με συνδρομή (ASK), τις προηγμένες Τηλεϋπηρεσίες μέσω Internet (eServices), τα δυναμικά μοντέλα προ-παραμετροποίησης. Οι τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί στα προϊόντα της (Soft1 100, 200, 300 και Soft1 ERP) απέδειξαν στην πράξη ότι προσφέρουν στους πελάτες της πάγιο οργανωτικό πλεονέκτημα, αξεπέραστη ευελιξία και ουσιαστικό χαμηλό κόστος.  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο