Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Διάλεξη με ομιλητή τoν Καθηγητή κ. Λιαργκόβα Παναγιώτη διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟIΚΟΝΟΜIΚΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ             
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΘΡΑΚΗΣ  ΕΔΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ                                                                                    
Μ.Μ. Βασιλείου 3, 69100  
Τηλ.: 2531023035,  
Fax:  2531082992 ,
Email:  [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομοτηνή, 22 Μαΐου 2015

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (1ο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης) σε συνεργασία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης , το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και τον Σύλλογο Λογιστών Ροδόπης,  διοργανώνουν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στις 20:30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία) στην Κομοτηνή, διάλεξη με ομιλητή τoν Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Επικεφαλή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής τον κ. Λιαργκόβα Παναγιώτη με θέμα:

«Η Ελληνική Οικονομία Σε Σταυροδρόμι: Προκλήσεις και Προοπτικές».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και είναι ανοιχτή σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής.

                                                                                               
Ο  Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε Π.Τ Θράκης  
Μαλτέζος Μενέλαος

Ο  Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Δρυμπέτας Ευάγγελος
   
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο