Ειδήσεις Τεχνολογία

Realtime ενημέρωση θα έχει το Google Maps

Η Google θα ενημερώσει άμεσα τους Google Maps για να περιλαμβάνουν πληροφορίες για την κίνηση που θα συναντήσετε στο δρόμο, για έργα που εκτελούνται, κλπ. Έτσι, θα μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσο χρόνο θα κάνετε για να φτάσετε στον προορισμό σας και, κυρίως, γιατί.

Ο ορισμός ενός προορισμού στους Google Maps θα συνοδεύεται από μία περίληψη των συνθηκών που θα συναντήσετε για κάθε μία από τις προτεινόμενες διαδρομές.

Επίσης, θα υπάρχουν alerts - ειδοποιήσεις -  για την περίπτωση που υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ακόμη, θα υπάρχει ενημέρωση για το πόσο χρόνο θα κινείστε μέσα σε πυκνή κυκλοφορία.

Οι εναλλακτικές διαδρομές που θα σας προτείνονται θα εμφανίζονται με τα πλεονεκτήματα τους ή μη.

Όπως αναφέρει το gr.pcmag.com, η Google λέει ότι στις ΗΠΑ η αναβάθμιση θα φτάσει πριν το Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε σύντομα και εδώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο