Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ανακοίνωση Ο.Ε.Ε. για εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της αναγκαίας εκπαίδευσης των λογιστών-φοροτεχνικών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ Η5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ Ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α/12-11-2012)

Στο πλαίσιο της αναγκαίας εκπαίδευσης των Λογιστών Φοροτεχνικών σύμφωνα με τις διατάξεις της Υποπαραγράφου Η5 του Άρθρου 1 του Ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α/12-11-2012), υλοποιείται ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ


Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιαννόπουλος Χρήστος – τ. Γεν Δντής Φορολογίας Υπ. Οικονομικών.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα έχει διάρκεια 5 ώρες και θα διεξαχθεί την Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 17.00-22.00.

Δικαιούχοι παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι οι κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού και τα Μέλη του Ο.Ε.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στην ετήσια αναγκαία εκπαίδευση προαπαιτείται η καταβολή του ποσού των 30 €. Το ποσό αυτό πρέπει να καταβάλλουν και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ανεξαρτήτου της υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι έχουν ήδη καταθέσει Υπεύθυνη Δήλωση 2015 και έχουν παρακολουθήσει τα ήδη υλοποιηθέντα σεμινάρια της αναγκαίας εκπαίδευσης χωρίς την υποχρέωση καταβολής εκ νέου του ποσού των 30 €.

Σε κάθε περίπτωση τονίζεται ότι η το προαναφερθέν ποσό αφορά στην παρακολούθηση του συνόλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που εντάσσονται στην ετήσια αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών Φοροτεχνικών, και καταβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους Λογιστές Φοροτεχνικούς ή από τα Μέλη του ΟΕΕ εφάπαξ σε ετήσια βάση.

Οδηγίες για την καταβολή του εν λόγω ποσού αναφέρονται εδώ.

Οι δικαιούχοι μπορούν (εφόσον έχουν καταβάλλει το ποσό των 30€) να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

• Με τη διαδικασία του Live Streaming (πανελλαδική ζωντανή μετάδοση) την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του (Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 17.00-22.00), μέσω της σχετικής ιστοσελίδας του ΟΕΕ. (Οδηγίες πρόσβασης)

• Με πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό, μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΟΕΕ (Οδηγίες πρόσβασης). Το βιντεοσκοπημένο υλικό παραμένει αναρτημένο στην σχετική ιστοσελίδα του ΟΕΕ, προκειμένου οι δικαιούχοι να έχουν διαρκή πρόσβαση σε αυτό.

• Με δια ζώσης παρακολούθηση στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου (ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, αίθουσα ΕΡΜΗΣ, 26 Μαΐου 2015, 17.00-22.00). Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν τη δια ζώσης παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει μέχρι τις 20 Μαΐου 2015 να υποβάλλουν αίτηση εδώ. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά με τη διαδικασία που αναφέρεται στο σχετικό έντυπο. Από τους υποψήφιους ακροατές, που θα υποβάλλουν αίτηση για δια ζώσης παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας οι 300 πρώτοι, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιευθούν στο site του O.E.E. μέχρι τις 25 Μαΐου 2015.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο