Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Τιμοκατάλογος ελάχιστων ενδεικτικών τιμών του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. ΚαρδίτσαςΟ τιμοκατάλογος περιλαμβάνει τις ελάχιστες τιμές για κάθε εργασία που εκτελείται στα γραφεία των μελών, οι δε τιμές είναι ενδεικτικές και όχι υποχρεωτικές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Απαγορεύεται σε συνάδελφο να αναλάβει να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία για φορολογούμενο, αν προηγουμένως δεν του παραδοθεί (από τον φορολογούμενο):

•  Απόδειξη παράδοσης – παραλαβής του αρχείου του, (ακόμη κι αν πρόκειται για απλή φορολογική δήλωση) και
•  Βεβαίωση μη οφειλής η οποία θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον προηγούμενο συνάδελφο και να βεβαιώνει ότι δεν οφείλει αμοιβές ή τα όποια οφειλόμενα τα έχει διακανονίσει με τον προηγούμενο συνάδελφο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:


•  Πόσους πελάτες μπορεί και θέλει να εξυπηρετήσει ο κάθε συνάδελφος είναι δικαίωμα του.
•  Να προστατεύσει τον προηγούμενο συνάδελφο από έναν κακό πελάτη είναι υποχρέωση του.

Σε αυτή τη διεύθυνση είναι ανοιχτός κατευθείαν ο τιμοκατάλογος.

Σε αυτή τη διεύθυνση είναι η σελίδα του Συλλόγου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο