Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Γιώργος Χριστόπουλος και ο Αντώνης Μουζάκης στη Βέροια

Συνεχίζουν  το οδοιπορικό τους  οι έγκριτοι φοροτεχνικοί Γιώργος Χριστόπουλος και Αντώνης Μουζάκης συνεργάτες του κόμβου μας, καθώς φιλοδοξούν και φέτος να φανούν χρήσιμοι στους συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς με μία σειρά από επίκαιρα  φορολογικά σεμινάρια, μοιράζοντας έτσι τα προβλήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα της μάχιμης επαγγελματικής καθημερινότητας και έχοντας στις αποσκευές πρακτικούς οδηγούς με χρηστικούς πίνακες, χωρίς να λείπουν οι  ασκήσεις και παραδείγματα.
 
Το προσεχές Σάββατο ο Γιώργος Χριστόπουλος, έχοντας μαζί του τον συνάδελφο και εκλεκτό φίλο Αντώνη Μουζάκη, θα βρεθεί στην Βέροια προσκεκλημένος από το 4ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ το επιμορφωτικό σεμινάριο, για το οποίο ο Πρόεδρος Κώστας Τσιλογιάννης υπόσχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά τις αυστηρές απαιτήσεις του όσον αφορά την επιλογή της θεματολογίας.
 
Θα αναλυθούν βήμα - βήμα και κωδικό - κωδικό, με πρότυπη ηλεκτρονική μέθοδο επεξεργασίας των εντύπων όλες οι πληροφορίες  για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων και θα δοθούν απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με "γρίφους και παγίδες".
Σημειώνουμε ότι στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος του 4ου Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ κος Κώστας Τσιλογιάννης δεν παραλείπει να προσθέσει ότι,  όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα τους δοθούν ηλεκτρονικά ο σχετικος με τη θεματολογία πρακτικός οδηγός.
 
Για πληροφορίες και κράτηση θέσης πατήστε εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο