Ειδήσεις Τεχνολογία

Το 1/3 των εταιρειών δεν παρακολουθεί τους εργαζόμενους στο Internet

Το ένα τρίτο των εταιρειών φαίνεται να μην παρακολουθεί τη χρήση του Internet από τους υπαλλήλους τους, όπως αναφέρεται σε μελέτη που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, οι εταιρείες φαίνεται να υποτιμούν το κενό ασφάλειας που εισάγουν τα Web 2.0 sites. Η έρευνα έδειξε ότι το 14,6% των εταιρειών δεν έχει κάποια πολιτική ασφάλειας ενώ το 19% δεν έχει ορίσει κάποια πολιτική σχετικά με το τι συνιστά θεμιτή χρήση του Internet...

Το 1/3 των εταιρειών δεν παρακολουθεί τους εργαζόμενους στο Internet

Το ένα τρίτο των εταιρειών φαίνεται να μην παρακολουθεί τη χρήση του Internet από τους υπαλλήλους τους, όπως αναφέρεται σε μελέτη που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, οι εταιρείες φαίνεται να υποτιμούν το κενό ασφάλειας που εισάγουν τα Web 2.0 sites. Η έρευνα έδειξε ότι το 14,6% των εταιρειών δεν έχει κάποια πολιτική ασφάλειας ενώ το 19% δεν έχει ορίσει κάποια πολιτική σχετικά με το τι συνιστά θεμιτή χρήση του Internet από τους εργαζόμενους και τι όχι. - Η έρευνα έδειξε ακόμα ότι το 35% των εταιρειών δεν παρακολουθεί τους εργαζόμενους τους, όταν αυτοί περιηγούνται στο Internet, ούτε ελέγχει αν αυτοί χρησιμοποιούν Web 2.0 sites. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η χρήση τέτοιων sites, ιδιαίτερα από τους νεότερους εργαζόμενους, κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Πηγή: The Register
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο