Ειδήσεις Κωδικοποιήσεις νόμων

Ηλεκτρονική υποβολή δαπανών αιμοκαθάρσεων έως 15.5.2015 η υποβολή του Μαΐου

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Αθήνα, 6/5/2015
ΑΠ οικ. 16554

Γραφείο Προέδρου Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Τηλ. 210 6871706-708

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΕΩΝ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, περί ηλεκτρονικής υποβολής αιμοκαθάρσεων και υλικών αιμοκάθαρσης (φίλτρα και βελόνες), σας ενημερώνουμε, ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής υλικών αιμοκάθαρσης. Οι προμηθευτές υλικών, θα πρέπει έως 15/5/2015, να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά, τουλάχιστον, τον μήνα Ιανουάριο 2015 και έως 22/5/2015 τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο και να προσκομίσουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, που ήδη έχουν υποβάλει τα φυσικά παραστατικά ή θα υποβάλουν, τα αντίστοιχα αποδεικτικά ηλεκτρονικής υποβολής. Αυτονόητο θεωρείται, ότι όλοι οι προμηθευτές, θα πρέπει από εδώ και στο εξής έως 20 κάθε μήνα, να έχουν υποβάλλει, πέραν των φυσικών παραστατικών, ηλεκτρονικά τα τιμολόγια υλικών του προηγούμενου μήνα.

Ειδικά, για τους αναφερόμενους μήνες, όσα φυσικά παραστατικά, για πράξεις ή υλικά, έχουν ήδη παραληφθεί από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, θα πρέπει να συσχετισθούν, με την παραλαβή των αντίστοιχων ηλεκτρονικών υποβολών.

Στο εξής, τα αντίστοιχα φυσικά παραστατικά (πχ τιμολόγια, ενημερότητες κλπ), που συνοδεύουν τις αντίστοιχες υποβολές, θα κατατίθενται και θα παραλαμβάνονται, στις ίδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις ΕΟΠΥΥ, τόσο για τις πράξεις, όσο και για τα υλικά, στα πλαίσια της προβλεπόμενης νομοθεσίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΟΠΥΥ παραστατικά αιμοκαθάρσεις


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο