Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δελτίο Τύπου 3/5/2007: Στατιστικά ηλεκτρονικών υποβολών Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούνται στο σύστημα TAXISnet, η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούνται στο σύστημα TAXISnet, η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικ. έτους 2007 παρουσιάζει ήδη πολύ υψηλή αύξηση της τάξης του 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Μέχρι την 30η Απριλίου 2007, 116.265 πολίτες υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωση φορολογίας εισοδήματός τους. Η Γ.Γ.Π.Σ. υπενθυμίζει ότι, οι πολίτες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους ηλεκτρονικά:

---εξυπηρετούνται άμεσα και αξιόπιστα, κερδίζοντας χρόνο.
---έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης έγκυρου εκκαθαριστικού σημειώματος αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης.
---έχουν φέτος μεγαλύτερη περίοδο υποβολής από όσους υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στη Δ.Ο.Υ., κατά δέκα εργάσιμες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι υποβάλλονται κατΆ αρχήν τα συμπληρωματικά έντυπα Ε2, Ε3 ή/και Ε9, εφόσον υπάρχει υποχρέωση συμπλήρωσής τους και ακολουθεί η οριστική υποβολή του βασικού εντύπου της δήλωσης (Ε1).

Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων

Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο