Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας λήξης του προγράμματος ΝΕΕ-ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ έτους 2006

Παράταση προθεσμίας λήξης του προγράμματος ΝΕΕ – ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ έτους 2006 (ΚΥΑ 31328/25-01-07)...

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας λήξης του προγράμματος ΝΕΕ-ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ έτους 2006

 
«Παράταση προθεσμίας λήξης του προγράμματος ΝΕΕ – ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ έτους 2006 (ΚΥΑ 31328/25-01-07)».


Σας πληροφορούμε ότι η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα ΝΕΕ – ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ έτους 2006, παρατείνεται μέχρι την 31/05/07   για τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες Απασχόλησης των κάτωθι Διοικητικών Περιφερειών :

Διοικητική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας (ΚΠΑ ΘΗΒΑΣ,ΚΠΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΚΠΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΚΠΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ,ΤΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ)


Διοικητική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΚΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΤΥ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ΤΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΤΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΤΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ)

 Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΚΠΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΠΑ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΚΠΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΚΠΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΤΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΚΠΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΚΠΑ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΚΠΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΠΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΚΠΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΚΠΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΤΥ ΑΡΓΟΥΣ,ΤΥ ΚΙΑΤΟΥ, ΤΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ)

Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΚΠΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΚΠΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΠΑ ΑΙΓΙΟΥ, ΚΠΑ ΠΥΡΓΟΥ, ΤΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΤΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΓΡ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ)

 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο