Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Σ.ΕΠ.Ε. σχετικά με δημοσίευμα για ανάρτηση στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, απόφασης για υπηρεσιακή μετακίνηση Επιθεωρητών Εργασίας με σκοπό τον έλεγχο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 30-4-2015

Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.)

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ, αναφορικά με την ανάρτηση στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, απόφασης για υπηρεσιακή μετακίνηση Επιθεωρητών Εργασίας με σκοπό τον έλεγχο, πριν ακόμη διενεργηθεί ο συγκεκριμένος έλεγχος, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) επισημαίνει τα εξής:

Οι οδηγίες για την ανάρτηση ανάλογων αποφάσεων στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με εύλογη καθυστέρηση, προκειμένου να μηδενιστεί ο κίνδυνος έμμεσης προειδοποίησης των ελεγχομένων για επικείμενο έλεγχο από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, δεν έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα, στον χρόνο που πραγματοποιήθηκε είναι, πράγματι, ένα γεγονός που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο και διερευνάται υπηρεσιακώς.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο