Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο στόχαστρο όσοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

Στο στόχαστρο της εφορίας έχουν μπει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά τους (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα κ.λπ.) από το 2001 και μετά και θα κληθούν σύντομα...

Στο στόχαστρο όσοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας


Στο στόχαστρο της εφορίας έχουν μπει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά τους (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα κ.λπ.) από το 2001 και μετά και θα κληθούν σύντομα να τα εξοφλήσουν επαυξημένα με πρόστιμα. Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, το συνολικά οφειλόμενο ποσό θα καταβληθεί σε 6 ισόποσες δόσεις, με την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν θα είναι μικρότερη των 300 ευρώ, εκτός από την τελευταία.

Από τον έλεγχο των Δ.Ο.Υ από τον Νοέμβριο εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πάνω από 300.000 οχήματα, που δεν έχουν πληρώσει τέλη για ένα ή περισσότερα χρόνια την τελευταία εξαετία. Η καθυστέρηση στην αποστολή των ειδοποιήσεων οφείλεται στον φόβο των αρμοδίων μήπως σταλούν σημειώματα σε φορολογούμενους που εμφανίζονται στις λίστες της εφορίας ως κακοπληρωτές αν και είχαν μεταβιβάσει σε άλλον το όχημα ή είχαν καταθέσει τις πινακίδες και το είχαν αποσύρει από την κυκλοφορία.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο