Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Aλλαγή σκηνικού στο υπ.Απασχόλησης με συνοπτικές διαδικασίες

Παρουσία του πρωθυπουργού ορκίζεται στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ύστερα από την παραίτηση του Σάββα Τσιτουρίδη...

Παρουσία του πρωθυπουργού ορκίζεται στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ύστερα από την παραίτηση του Σάββα Τσιτουρίδη.

Πλέον, κυβέρνηση και αντιπολίτευση επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον σχεδιασμό των κινήσεων που θα αναλάβουν ώστε να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το κλίμα από την απομάκρυνση του τέως υπουργού.

Όπως εκτιμάται από το σύνολο σχεδόν του Τύπου, στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί ανακούφιση, καθώς εκτιμάται ότι μετά την αποπομπή Τσιτουρίδη θα υπάρξει δυνατότητα για αναίμακτη αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, αν και το θέμα των ομολόγων δεν έχει κλείσει ακόμη. Όλα τα στελέχη πάντως, στηρίζονται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, πως η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και δεν προστατεύει τους ενόχους.

Από πλευράς απντιπολίτευσης, πάντως, αναμένεται να κρατηθούν υψηλά οι τόνοι για το θέμα των ομολόγων, ακόμη και στις δηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Η αντιπαράθεση κυ βέρνησης-αντιπολίτευσης αναμένεται να κορυφωθεί στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα την αγροτική πολιτική.
Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο