Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Το εργόσημο στο επίκεντρο της συνάντησης ΓΣΕΒΕΕ και Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΣΕΒΕΕ

Η εφαρμογή του εργόσημου στο προσεχές διάστημα για προσλήψεις, απολύσεις και την τροποποίηση του ωραρίου εργασίας όπως επίσης και ως τρόπου ασφάλισης προτάθηκε από τη ΓΣΕΒΕΕ σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς, και ο Αντιπρόεδρος της UEAPME  (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιοτεχνικών,Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων), κ. Δ. Ασημακόπουλος, με τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε., κ. Α. Καψάλη.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η συγκρότηση τριμερούς επιτροπής με εκπροσώπους εργοδοτικών οργανώσεων, εργαζομένων και Σ.ΕΠ.Ε. για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας. Στη συνάντηση με τον κ. Καψάλη, από τη πλευρά της ΓΣΕΒΕΕ τέθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν στην αδήλωτη εργασία και στη μείωση των εξοντωτικών προστίμων στις επιχειρήσεις.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι θα εφαρμοσθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πιλοτικό πρόγραμμα που θα στοχεύει στην απλούστευση των διαδικασιών για την αναγγελία προσλήψεων, απολύσεων και αλλαγών ωραρίου εργασίας.


Ετικέτες για αναζήτηση Σ.ΕΠ.Ε. ΓΣΕΒΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο