Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Ο Dοw έσπασε το φράγμα των 13.000

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones [.DJI] ξεπέρασε χθες, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το φράγμα των 13.000 μονάδων, ωθούμενος από τα βελτιωμένα κέρδη μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων και τα καλά στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ώθηση και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που έκλεισαν με κέρδη....

Ο Dοw έσπασε το φράγμα των 13.000


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones [.DJI]  ξεπέρασε χθες, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το φράγμα των 13.000 μονάδων, ωθούμενος από τα βελτιωμένα κέρδη μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων και τα καλά στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ώθηση και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που έκλεισαν με κέρδη.

Ενισχυμένος κατά 0,95%, στις 4.836,84 μονάδες, τερμάτισε χθες ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α. Το θετικό κλίμα των διεθνών χρηματιστηρίων επέδρασε και στην πορεία της εγχώριας αγοράς, η οποία παρουσίασε συνολικά θετική εικόνα, με τζίρο στα 350,2 εκατ. ευρώ.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο