Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Συνεχίζονται οι διμερείς συναντήσεις του Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε. - Συνάντηση με ΣΕΒ και ΓΣΕΒΕΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 23-4-2015

ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνεχίζονται οι διμερείς συναντήσεις του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) κ. Απόστολου Καψάλη με τις αντιπροσωπευτικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, προκειμένου να ανταλλαχθούν απόψεις, αλλά και να διατυπωθούν προτάσεις για την βελτιστοποίηση των παρεμβάσεων του Σώματος. Ο κ. Καψάλης συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, με τη ΓΣΕΒΕΕ και την Τετάρτη 22 Απριλίου με τον ΣΕΒ.

Η διαμόρφωση ενός μόνιμου μηχανισμού παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του έργου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και η δέσμευση υποστήριξης μεθόδων που θα βελτιώνουν αυτές τις παρεμβάσεις, είναι από τα ζητήματα που εξετάζονται στις συζητήσεις με τις οργανώσεις.

Τόσο ο ΣΕΒ, όσο και η ΓΣΕΒΒΕ, αλλά και οι υπόλοιπες οργανώσεις με τις οποίες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις (ΕΣΕΕ και ΓΣΕΕ), συγκλίνουν στην αναγνώριση της ανάγκης ενίσχυσης του ρόλου του ΣΕΠΕ και αύξησης της παρέμβασής του για τον έλεγχο της τήρησης της εργατικής νομοθεσίας.

Η αναδιοργάνωση του ΣΕΠΕ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, με την «κληρονομιά» της εκτεταμένης παραβατικότητας να παραμένει κυρίαρχη.


Ετικέτες για αναζήτηση ΣΕΠΕ ΣΕΒ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο