Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

«Να καταλογιστούν άμεσα οι ευθύνες για τη διακοπή λειτουργίας του ΚΕΜΕΕΠ και ΚΕΦΟΜΕΠ»Αθήνα, 22.4.2015
Aρ.Πρωτ.:98

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΕΕΠ και ΚΕΦΟΜΕΠ


Η συνεχιζόμενη από χθες διακοπή παροχής ρεύματος (για μία ακόμη φορά) στο κτίριο που στεγάζει δύο από τις πιο σημαντικές υπηρεσιακές μονάδες το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου και το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, είναι τουλάχιστον προκλητική, για την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για την περισυλλογή και του τελευταίου ευρώ.

Ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων απαιτεί άμεσα:

1. Να αποδοθούν άμεσα από την Δικαιοσύνη ευθύνες σε όσους οδήγησαν στο ουσιαστικό κλείσιμο των υπηρεσιών μας.

2. Να εξασφαλιστούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια των φορολογουμένων και των 400 μελών μας που εργάζονται στις υπηρεσίες αυτές.

3. Να ληφθούν άμεσα μέτρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ επαναληφθεί παρόμοιο πρόβλημα. Πρέπει επιτέλους να ανοίξει το Υπουργείο Οικονομικών, τον φάκελο για τις μισθώσεις κτιρίων και να μας απαντηθεί για ποιό λόγο μένουν αναξιοποίητα κτίρια του δημοσίου που σαν αποτέλεσμα έχει να σπαταλούνται πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ενοικίαση αντίστοιχων κτιρίων από ιδιώτες.

Ο Σύλλογος μας θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες για την προστασία των μελών του, την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων και την διασφάλιση των αναγκαίων παραμέτρων που θα εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα της εργασίας μας, που είναι τα δημόσια έσοδα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης

Η Γεν.Γραμματέας
Βάλια Α. Χριστακοπούλου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο