Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μειώθηκαν οι πρόσθετοι φόροι

Μειωμένοι κατά 53,6% σε σχέση με πέρυσι είναι οι φόροι που βεβαίωσαν τα ελεγκτικά κέντρα κατά τους 1.011 φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν στις μεγάλες επιχειρήσεις στο πρώτο δίμηνο...

Μειωμένοι κατά 53,6% σε σχέση με πέρυσι είναι οι φόροι που βεβαίωσαν τα ελεγκτικά κέντρα κατά τους 1.011 φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν στις μεγάλες επιχειρήσεις στο πρώτο δίμηνο του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Μπέζας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδη, Δημ. Γεωργακόπουλου, Κ. Γείτονα, Χρ. Βερελή και Κ. Σπηλιόπουλο οι πρόσθετοι φόροι που βεβαιώθηκαν ανήλθαν σε 493,74 εκατ. ευρώ έναντι 1,06 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2006 παρά το γεγονός ότι φέτος έγιναν περισσότεροι έλεγχοι σε σχέση με πέρυσι.
Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο