Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

To President Hotel νέος συνεργάτης της Connect Line


Υπηρεσίες Πληροφορικής


Η Connectline με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης προχώρησε σε νέα στρατηγική συνεργασία με το President Hotel.

To President Hotel, είναι ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς προορισμούς στην Αθήνα, ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του απαιτητικού ταξιδιώτη που αναζητά ό,τι καλύτερο σε άνεση, τιμή και ευκολία.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων απαιτούν την δημιουργία ολοκληρωμένων και σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων μηχανογράφησης που θα βοηθήσουν στη βελτίωση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς τους συναλλασσομένους αλλά και θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της διοίκησης για έλεγχο, ανάπτυξη και δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Το President Hotel επέλεξε, για τις ανάγκες μηχανογράφησής του, ως front office το Fidelio και ως back-office το ERP της SoftOne.

Γνωρίζοντας δε, ότι δεν αρκεί μόνο η επιλογή ενός εξαιρετικού λογισμικού για την επιτυχία ενός τόσο περίπλοκου εγχειρήματος, αλλά και η ικανότητα και η εξειδίκευση του Συνεργάτη που θα το εκτελέσει, επέλεξε την Connectline για την υλοποίηση του Soft1 ERP.

H Connectline σχεδίασε μία λύση που θα συγκεντρώνει τα όλα τα δεδομένα από την εφαρμογή Fidelio, από το HR και πέραν της οικονομικής διαχείρισης θα παράγει αναφορές ως προς τη διοίκηση αναλύοντας σε βάθος το PNL ολόκληρου του ξενοδοχείου αλλά και κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Η Connectline είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων. Στην Connectline ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας με web και mobile εφαρμογές, καθώς και cloud λύσεις.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο