Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

«Οι κορυφαίοι οργανισμοί λογιστικής μαζί!»


 
Το ΚΕ.ΛΕ με την ηγετική του παρουσία στο τομέα της εκπαίδευσης οικονομολόγων - λογιστών τα τελευταία 27 χρόνια, αφουγγραζόμενο την ανάγκη παλαιών αλλά κυρίως νέων συναδέλφων μας λογιστών για σύγχρονους δρόμους και εφόδια στην κατάρτιση τους, που παράλληλα θα έχουν πραγματικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, προχωρά σε μια καινούργια συνεργασία, πρωτοπόρα για τα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα.

Με χαρά, ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνια σας ανακοινώνουμε σήμερα τη στρατηγική συνεργασία του ΚΕ.ΛΕ με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ως ένα εκ των κορυφαίων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας με διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, μακρά παράδοση και αξιοζήλευτες περγαμηνές τόσο στην Οικονομική Επιστήμη όσο και στην Λογιστική - Χρηματοοικονομική πιστοποιεί πλέον το σύνολο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ΚΕ.ΛΕ.

Το γεγονός αυτό αποτελεί άκρως τιμητική αναγνώριση και επιβράβευση της τεχνογνωσίας μας αλλά και της ποιότητας των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών οι οποίες πλέον θα πιστοποιούνται στο σύνολο τους από επιβλέποντες καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η επιτυχία μας αυτή δεν αποτελεί μόνο δική μας επιβράβευση αλλά πολύ περισσότερο επιβράβευση και προσφορά προς τους σπουδαστές μας. Πέραν της υφιστάμενης ισχυρής αναγνωσιμότητα της υπογραφής του ΚΕ.ΛΕ στις βεβαιώσεις φοίτησης των σπουδαστών μας από την αγορά εργασίας, η πιστοποίηση μας από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα τους προσδώσει ένα επιπλέον ισχυρό εφόδιο καθώς θα αποτυπώνεται στο νέο πιστοποιητικό παρακολούθησης των σεμιναρίων μας το οποίο θα φέρει από κοινού την υπογραφή τόσο του ΚΕΛΕ όσο και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής μας συνεργασίας με τον IACAFM και ανταποκρίνονται τόσο στην παράδοση μας να προετοιμάζουμε τους κορυφαίους λογιστές της αγοράς όσο και στις σαρωτικές αλλαγές που θα βιώσουμε στο λογιστικό επάγγελμα τα επόμενα χρόνια (εφαρμογή των ΕΛΠ σε σταδιακή εισαγωγή των ΔΛΠ στην Ελλάδα, πολυδαίδαλο φορολογικό πλαίσιο, επαγγελματικά δικαιώματα κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας τώρα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο