Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πως δηλώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές του Επαγγελματικού Ταμείου Ασφάλισης Οικονομολόγων

Οι εισφορές στο ασφαλιστικό μας Ταμείο το ΕΤΑΟ μπαίνουν στους κωδικούς 053 , 054 του πίνακα επτά (7) του εντύπου Ε1 στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Στους κωδικούς αυτούς γράφονται οι εισφορές που καταβάλλονται υποχρεωτικά σε ασφαλιστικά ταμεία...

Ανακοίνωση ΕΤΑΟ

Συνάδελφοι
Οι εισφορές στο ασφαλιστικό μας Ταμείο το ΕΤΑΟ μπαίνουν στους κωδικούς 053 , 054 του πίνακα επτά (7) του εντύπου Ε1 στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Στους κωδικούς αυτούς γράφονται οι εισφορές που καταβάλλονται υποχρεωτικά σε ασφαλιστικά ταμεία ( ΤΕΒΕ , ΤΣΑ κλπ ) καθώς και οι εισφορές που καταβάλλονται στις περιπτώσεις προαιρετικής ασφάλισης σε ταμεία που έχουν ιδρυθεί με νόμο όπως το ταμείο ΕΤΑΟ των Οικονομολόγων. Η δυνατότητα αυτή δίνετε βάση του Ν. 2238/94 άρθρο 8 . Για την δυνατότητα αυτή έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ.



Πληροφορίες Για το Ταμείο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Ο.) - Ν.Π.Ι.Δ.

Το Ε.Τ.Α.Ο. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε, μετά από απόφαση της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που ελήφθη το Δεκέμβριο του 2003.

Το καταστατικό του εγκρίθηκε, όπως προβλέπεται από το άρθρο 7 του Ν. 3029/2002, με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής για τα θέματα αρμοδιότητάς της, τον Αύγουστο του 2004 και δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. τεύχος Β αρ. Φύλλου 1307 στις 26 Αυγούστου 2004.

Ιστοχώρος Ταμείου

http://www.etao.gr/index.html




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο