Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Connectline γίνεται μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυνατή

Ενημέρωση Τύπου

www.connect-line.gr

Η Connectline γίνεται μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυνατή

H ConnectLine ΑΕ ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια της 17ετούς λειτουργίας της, η Connectline έχει καθιερωθεί ήδη, ως ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος Συνεργάτης της SoftOne. Η ομάδα της εταιρείας κατέχει μέχρι στιγμής 53 πιστοποιήσεις σ’ όλες τις θεματικές ενότητες και είναι, με διαφορά, ο πρώτος συνεργάτης σε αριθμό πιστοποιήσεων.

Η Connectline A.E., παραμένοντας σταθερή στο στόχο της, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης, διευρύνει το πελατολόγιό της και γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Syzefxis Α.Ε., έναν από τους μεγαλύτερους Συνεργάτες της SoftOne, αναλαμβάνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών της, στον ιδιωτικό τομέα. Με την παρούσα συνεργασία, ενισχύει την τεχνογνωσία της και διευρύνει τις κάθετες λύσεις σε έργα πληροφορικής, με αποτέλεσμα να γίνεται ανταγωνιστικότερη για τους πελάτες της.

Η Connectline προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου διευρυμένου πελατολογίου, έχει ήδη εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της έμπειρα στελέχη, με εξειδίκευση στην υλοποίηση έργων πληροφορικής και την τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, η οργανωτική δομή και λειτουργία της εταιρείας έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, ώστε να συνεχίσει να παρέχει, με συνέπεια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο σύνολο των πελατών της.

Η Connectline δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει τις τεχνολογικά άρτιες και καινοτόμες λύσεις, να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της, να τους υποστηρίζει αποτελεσματικά και να στέκεται δίπλα σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Πληροφορίες: Relay Marketing Services, κα Ρενάτα Ζαχαροπούλου Τηλ.211 411 2311, email: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο