Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπερψηφίστηκε η Σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής «για την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς ων μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των Μνημονίων»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7 Απριλίου 2015

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής με 156 ψήφους υπέρ, η Σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής «για την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των Μνημονίων», έπειτα από σχετική πρόταση που κατατέθηκε από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστερά κ. Αλέξη Τσίπρα και 148 Βουλευτές του κόμματός του και από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτη (Πάνος) Καμμένο και 12 Βουλευτές του κόμματός του.

Αναλυτικά κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη, ψήφισαν 250 Βουλευτές εκ των οποίων 156 ψήφισαν υπέρ, 72 ψήφισαν κατά και 22 ψήφισαν παρών.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από δεκαεπτά (17) μέλη με εκπροσώπηση κατ’ αναλογία της δύναμης όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Οι εργασίες της Επιτροπής θα διαρκέσουν έξι (6) μήνες και θα η προθεσμία για την ολοκλήρωση εργασιών και την υποβολή του πορίσματος της θα είναι μέχρι την 6η Οκτωβρίου του 2015.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης