Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

SingularLogic και Deloitte Business Solutions - Υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της Κτηματολόγιο ΑΕ

Στην ένωση των εταιριών SingularLogic και Deloitte Business Solutions κατακυρώθηκε, μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού, το έργο «Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της Κτηματολόγιο ΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού

Στην ένωση των εταιριών SingularLogic και Deloitte Business Solutions κατακυρώθηκε, μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού, το έργο «Υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της Κτηματολόγιο ΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού 1.253.070 ευρώ. Το τμήμα του έργου που θα υλοποιήσει η SingularLogic, ανέρχεται στο ποσό των 814.495 Ευρώ και θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2008.

Το έργο αφορά περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την ανάπτυξη λογισμικού, καθώς και την παροχή υπηρεσιών μετάπτωσης δεδομένων, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης χρηστών.

Το ΟΠΣ θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να καλύψει: τη διαχείριση των πόρων της εταιρίας, τη διοικητική πληροφόρηση, τη διαχείριση της εταιρικής γνώσης, τη διαχείριση και παρακολούθηση της πορείας σύνταξης του Εθνικού Κτηματολογίου, τη Διαχείριση και παρακολούθηση της λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου, τη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων της εταιρείας (έργα Γ’ ΚΠΣ και λοιπά ενδοεταιρικά έργα), τη διαχείριση και παρακολούθηση της διαδικασίας εισπράξεως τελών και, τέλος, τη διαχείριση και παρακολούθηση της διαδικασίας δημιουργίας και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο