Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυξημένη η υποβολή ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζει η ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος...

Σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζει η ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, μέχρι τις 16 Απριλίου 2007 είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά 119.703 έντυπα της φορολογικής δήλωσης (Ε1, Ε2, Ε3 και Ε9). Από αυτά, τα 68.829 ήταν έντυπα Ε1 της φορολογικής δήλωσης.

Πέρυσι, την αντίστοιχη περίοδο, είχαν υποβληθεί μόνο 54.232 έντυπα Ε1 της φορολογικής δήλωσης μέσω του TAXIS NET, που σημαίνει ότι φέτος παρουσιάζεται αύξηση κατά 20% περίπου στην ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε1.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία, έως και την 4η Απριλίου 2007 είχε ολοκληρωθεί η ταχυδρομική αποστολή 5.391.397 προεκτυπωμένων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων προκειμένου να συμπληρωθούν από τους φορολογούμενους και να υποβληθούν στην Εφορία.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο