Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Εγκαίνια νέου πρότυπου κτιρίου Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 01-04-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των υποδομών, των συνθηκών λειτουργίας, της υποδοχής-εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου θα εγκαινιάσει, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 14:00μμ, το νέο πρότυπο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στην οδό Καραολή και Δημητρίου 15, στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, το κτίριο που ανεγέρθηκε με προδιαγραφές χρήσης ΔΟΥ αποτελείται από :

- τρεις ορόφους για την εξυπηρέτηση των αναγκών εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων της Δ.Ο.Υ.

- δύο υπόγεια, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται ως χώρος αρχείου και το δεύτερο κατά το ήμισυ επίσης ως χώρος αρχείου, ενώ το υπόλοιπο ως χώρος στάθμευσης

Ο κάθε όροφος καταλαμβάνει επιφάνεια 700 τ.μ. με αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης – πυρανίχνευσης καθώς και σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης με κάμερες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου, ενώ για την ψύξη και θέρμανση του κτιρίου υπάρχει παροχή φυσικού αερίου. Για τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. υπάρχει στην είσοδο αυτόματο σύστημα προσέλευσης – αποχώρησης με μαγνητική κάρτα.

Το κτίριο έχει ειδική πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει σε κάθε όροφο όλα τα απαιτούμενα μέσα για την εξυπηρέτησή τους.

Στα τμήματα της Δ.Ο.Υ που έχουν συναλλαγή με το κοινό υπάρχουν μηχανήματα για έκδοση αριθμού προτεραιότητας εξυπηρέτησης και ηλεκτρονική ένδειξη πάνω από τα γκισέ με τον τρέχοντα αριθμό εξυπηρέτησης.
Στην τελετή εγκαινίων θα παραστούν ο Μητροπολίτης Νεάπολης – Σταυρούπολης Βαρνάβας, οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης κ.Καράογλου και κ. Αναστασιάδης, ο Διευθυντής της Φορολογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Κουτμερίδης, οι Δήμαρχοι Ευόσμου – Κορδελιού κ. Σιούλας και Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, οι Αντιδήμαρχοι Ευόσμου – Κορδελιού κ. Δανιηλίδης και κ. Καμαρινός, ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Μωυσίδης, ο Γενικός Υποδιευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Τυριακίδης καθώς και οι Διευθυντές των Δ.Ο.Υ. Νομού Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο