Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Πρόγραμμα Κατάρτισης/Επανακατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων με δυνατότητα δηλώσεων συμμετοχής

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

1/4/2015

Η ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ σας ενημερώνει ότι  για το πρόγραμμα κατάρτισης/επανακατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων, υφίστανται ακόμη διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής  σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας.

Σημειώνουμε ότι το σύνολο των προγραμμάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/06/15.

Το πρόγραμμα κατάρτισης αφορά αυτοαπασχολούμενους με 0-3 άτομα προσωπικό και εργαζόμενους, είναι επιδοτούμενα και ο κάθε ωφελούμενος θα λάβει 5 ευρώ/ώρα κατάρτισης.

Οι διδακτικές ενότητες που αφορούν σε:
•Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία
•Βασικές αρχές του εργατικού δικαίου
•Βασικές Αρχές Λειτουργίας των Επιχειρήσεων
•Ενημέρωση για την εφαρμογή της Αρχής της μη Διάκρισης
•Ηλεκτρονική τιμολόγηση (προγράμματα κατάρτισης 1-8)
•Εξωστρέφεια (προγράμματα κατάρτισης 1-8)

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.epanakatartisi.gr στην καρτέλα «Δηλώσεις Συμμετοχής»,για να ενημερωθείτε για τις περιφέρειες της χώρας που οι θέσεις αυτές είναι ακόμη διαθέσιμες.

Η κατάρτιση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, 2007-2013» (Ε.Π. ΑΝ.Α.Δ) και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος:  «Πρόγραμμα Κατάρτισης/Επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους, στις 3 Περιφέρειες Σταδιακές Εξόδου, στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης και στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

Το πρόγραμμα το διαχειρίζεται η ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ  σε συντονισμό με την Ένωση Φορέων, μέλη της οποίας είναι το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος («ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ»), το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος («ΙΝΕ/ΓΣΕΕ»), το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ («ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ»), το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Α.Ε. (Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. Α.Ε.), το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ («ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ»), το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ («ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ») και το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ (ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ»).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο