Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Καλό μήνα, χωρίς φυσικά το έντυπο «Κ1»

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι η είδηση που αφορούσε το δήθεν νέο έντυπο Κ1 - Δήλωση Περιουσιακών Στοιχείων δεν ήταν πραγματική αλλά πρωταπριλιάτικο αστείο. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ακολουθήσαμε το έθιμο της πρωταπριλιάς και συντάξαμε την παραπάνω είδηση, λόγω της σημερινής ημέρας. Οι περισσότεροι συνάδελφοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα, όμως υπήρξαν και κάποιοι που όπως ήταν λογικό έπεσαν στην παγίδα! Το ίδιο συνέβη και με ορισμένα ειδησιογραφικά μέσα ενημέρωσης που πίστεψαν ότι είναι πραγματικότητα το νέο έντυπο.

Ελπίζουμε να κατανοήσετε το πνεύμα του πρωταπριλιάτικου αστείου. Είθισται άλλωστε να κάνουμε κάθε χρόνο τέτοιου είδους φάρσες. Προκαταβολικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσους παρασύρθηκαν από το σημερινό μας αστείο. Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι το επιτυχημένο ψέμα είναι αυτό που στο τέλος θα πιστέψεις.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους καλό μήνα και καλή δύναμη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο