Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παράταση για την ρύθμιση express ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Την παράταση της ρύθμισης express η οποία αφορά στην καταβολή χρεών προς το Δημόσιο χωρίς επιβαρύνσεις, ζήτησε με σχετική επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, από τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Έργων κα Σαββαϊδου, η οποία κοινοποιήθηκε και στους Αναπληρωτές Υπουργούς Οικονομικών κ.κ. Δημήτρη Μάρδα και Νάντια Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα κάτωθι:

«Η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων αναφορικά με την ρύθμιση express, η οποία αφορά στην καταβολή των χρεών στο Δημόσιο χωρίς επιβαρύνσεις, αποτελεί ένα μέτρο ανακούφισης για χιλιάδες ληξιπρόθεσμους οφειλέτες πολίτες και επιχειρηματίες.

Το χρονικό διάστημα που έχει δοθεί όμως για την ανωτέρω ρύθμιση είναι πολύ μικρό, αν λάβουμε υπ΄όψιν και την σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οφειλέτες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σας μεταφέρει αίτημα μελών του, οι οποίοι αδυνατούν να προλάβουν να ενταχθούν στην συγκεκριμένη ρύθμιση, και ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την παράτασή της τουλάχιστον έως το τέλος του Απριλίου 2015.


Ετικέτες για αναζήτηση ρύθμιση οφειλέτες καταβολή χρεών


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο