Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Μέχρι 30/4 οι συμπληρωματικές Α.Π.Δ. ΤΑΠΙΤ χωρίς κυρώσεις, εφόσον υποβληθούν στο αρμόδιο Υποκατάστημα

Σύμφωνα με το Γενικό Έγγραφο Ε40/206/2015 ορίζεται ότι οι συμπληρωματικές Α.Π.Δ. που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν, μισθολογικής περιόδου 12/2013 και μετά όπου αφορούν την απεικόνιση των στοιχείων ασφάλισης των κλάδων υπέρ ΤΑ.Π.Ι.Τ., από όλους τους εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων, θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες, χωρίς την επιβολή κυρώσεων (ΠΕΠΠΕ), εφόσον υποβληθούν στο αρμόδιο Υποκατάστημα ελέγχου της έδρας του εργοδότη έως 30/4/2015.
Στις περιπτώσεις που έχουν συνταχθεί καταλογιστικές πράξεις (ΠΕΠΕΕ από εκπρόθεσμη υποβολή Α.Π.Δ.) με ευθύνη των Διευθυντών να ακυρωθούν οίκοθεν.
Ετικέτες για αναζήτηση ΑΠΔ ΤΑΠΙΤ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο