Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.)

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης ασφαλισμένων στα περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ, για ρύθμιση καθυστερούμενων εισφορών, και προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ενημερώνουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο αίτηση μέχρι και την Μ. Πέμπτη,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.)

 
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης ασφαλισμένων στα περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ, για ρύθμιση καθυστερούμενων εισφορών, και προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ενημερώνουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο αίτηση μέχρι και την Μ. Πέμπτη, 5/4/2007 – χωρίς ταυτόχρονη υποχρέωση εξόφλησης της προκαταβολής. Το ύψος της προκαταβολής θα ορίζεται μεταγενέστερα, κατόπιν της εκκαθάρισης. Οι υπαγόμενοι στη ρύθμιση, εφόσον έχουν υποβάλλει την αίτηση, θα μπορούν να παραλάβουν την απόδειξη της  ταχυπληρωμής της προκαταβολής στο διάστημα από 10/4/2007 έως και 13/4/2007 και εντός του ιδίου διαστήματος θα πρέπει και να την εξοφλήσουν.

Επίσης, ασφαλισμένοι που τυχόν δεν έλαβαν την απόδειξη ταχυπληρωμής της εισφοράς για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2007, μπορούν να εξοφλούν την εισφορά τους εμπρόθεσμα (δίχως τέλη καθυστέρησης) έως και 20/4/2007.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο.Α.Ε.Ε.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο