Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Εως τον Ιούλιο το τελικό σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των Ταμείων

Με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη συγκροτήθηκε Επιτροπή με αντικείμενο την υποβολή τελικού σχεδίου νομοθετικών ρυθμίσεων για τον οικονομικό και οργανωτικό εκσυγχρονισμό των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου αξιοποίησης της περιουσίας τους....

Εως τον Ιούλιο το τελικό σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των Ταμείων

Με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη συγκροτήθηκε Επιτροπή με αντικείμενο την υποβολή τελικού σχεδίου νομοθετικών ρυθμίσεων για τον οικονομικό και οργανωτικό εκσυγχρονισμό των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου αξιοποίησης της περιουσίας τους.

Η Επιτροπή αποτελείται από :

α. Μαμμωνά Δημοσθένη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Γιαννακοπούλου Νικολέττα, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

β. Πιλάβιο Αλέξιο, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γαβριηλίδη Αναστάσιο, Β΄ αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

γ. Σιδηρόπουλο Ιωάννη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ρεβίθη Σωτήριο, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών.

δ. Καπράλο Σπυρίδωνα, Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Λαζαρίδη Σωκράτη, Γενικό Διευθυντή του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

ε. Κυριακόπουλο Παναγιώτη, Διευθυντή Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μιχαλόπουλο Μιχαήλ, Διευθυντή Διεύθυνσης Εργασιών Δημοσίου Τράπεζας της Ελλάδος.

στ. Μέργο Γεώργιο, Διοικητή του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αμπατζόγλου Θεόδωρο, Υποδιοικητή Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ζ. Μπόρα Γεώργιο, Διευθυντή Οικονομικού του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Τσουκτάτου - Κουρούκλη Μαρία, Διευθύντρια Διοικητικής Οργάνωσης του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

Το έργο της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί έως την 30/6/2007.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο