Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διορία μερικών ημερών στην Ελλάδα - Μεταρρυθμίσεις για εκταμίευση - To κοινό ανακοινωθέν της συμφωνίας των Βρυξελλών

Το κοινό ανακοινωθέν (αγγλικά) ΕΔΩ 

H Αθήνα θα φέρει την ευθύνη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την άμεση παρουσίαση συγκεκριμένου καταλόγου τονίζει το κοινό ανακοινωθέν των ευρωπαϊκών οργάνων μετά τη συμφωνία της επταμερούς.

Το Eurogroup δηλώνει έτοιμο να συγκληθεί το συντομότερο για την αποτίμηση των ελληνικών προτάσεων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μετά τη μίνι Σύνοδο των Βρυξελλών.

“Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, πρέπει να υπάρξει λεπτομερής και πλήρης κατάλογος των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης” επισήμανε από την πλευρά της η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στα γερμανικά ΜΜΕ.

Η νέα συνεδρίαση του Eurogroup πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, διαψεύδοντας πως υπήρξε έντονη συζήτηση.

Το κοινό ανακοινωθέν:

«Αποδεχόμαστε απολύτως τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου 2015. »

«Σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε το έργο μας και να το ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατόν. »
 
«Στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου 2015, οι ελληνικές αρχές θα έχουν την ευθύνη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και θα παρουσιάσουν έναν πλήρη κατάλογο συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων τις επόμενες ημέρες. »
 
«Επιβεβαιώσαμε εκ νέου την πρακτική συμφωνία επί της διαδικασίας: Οι συνομιλίες για θέματα πολιτικής λαμβάνουν χώρα στις Βρυξέλλες. Οι αποστολές για τη συγκέντρωση πληροφοριών λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα. »
 
«Το Eurogroup είναι έτοιμο να συγκληθεί εκ νέου το συντομότερο δυνατόν».


Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση Eurogroup ΜΜΕ Τσίπρας


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο