Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και οι οφειλές προς δήμους στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Σύμφωνα με νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο σχετικά με τις ρυθμίσεις 100 δόσεων, πλέον θα εντάσσονται και οι οφειλές σε Δήμους στη ρύθμιση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στους Δήμους.

Νομοτεχνικές Βελτιώσεις

Στο σχέδιο νόμου Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας»

1) Στο άρθρο 1 του σχεδίου νόμου προστίθεται παράγραφος 4 ως εξής:
«4. Στη ρύθμιση του παρόντος κεφαλαίου υπάγεται επίσης το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26-5-2015 προς ΟΤΑ α' και β' βαθμού, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς σε γη των προς ένταξη ιδιοκτησιών σύμφωνα με το ν. 1337/1983. Για τις οφειλές αυτές η σχετική αίτηση υποβάλλεται στην αρμόδια υπηρεσία του οικείου ΟΤΑ».

2) Στο άρθρο 21 του σχεδίου νόμου προστίθεται παράγραφος 4 ως εξής:
«4. Η ισχύς των διατάξεων των παρ. 2 και 3 του παρόντος άρθρου αρχίζει από 01.01.2014».

3) Στην υποπερίπτωση (γ) της περίπτωσης ιγ) του άρθρου 23 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ), όπως αντικαθίσταται με το άρθρο 21 του σχεδίου νόμου διαγράφεται το "," μετά τη φράση "Είναι συνδεόμενη".

Αθήνα 19 Μαρτίου 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ   

Η ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο