Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΣΕΕ: Στον Πρωθυπουργό προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς

ΕΣΕΕ: Στον Πρωθυπουργό προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς

ΚΟΡΚΙΔΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς, έχει καταθέσει η ΕΣΕΕ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στα υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας, όπως ανεφερε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης.

«Οι Έλληνες καταναλωτές στήριξαν το ελληνικό εμπόριο τα χρόνια της κρίσης. Στήριξαν τις τοπικές αγορές, τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» πογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης με την ευκαιρία του εορτασμού της σημερινής (Κυριακή 15 Μαρτίου) Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή.

«Ο καταναλωτής είναι η μόνη σημαίνουσα οικονομική μονάδα, η οποία δεν είναι αποτελεσματικά οργανωμένη και της οποίας οι απόψεις δεν ακούγονται, όμως καταναλωτές είμαστε όλοι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική μονάδα, η οποία επηρεάζει, αλλά και επηρεάζεται σχεδόν από κάθε δημόσια ή ιδιωτική οικονομική απόφαση» πρόσθεσε ο κ. Κορκίδης

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ δήλωσε για τον εορτασμό της ημέρας: «Έχουμε καταθέσει στον πρωθυπουργό και στα υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς και μέτρα για την πάταξη κάθε μορφής παραβατικότητας που στον κλάδο μας παρουσιάζεται με τη μορφή του εκτεταμένου παραεμπορίου. Χρειάζεται όλοι οι φορείς της αγοράς να διαμορφώσουμε ένα πολυεπίπεδο προστατευτικό μέτωπο του Έλληνα καταναλωτή που θα τον θωρακίζει από τους επιτήδειους που εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη του»

Read more: http://www.newsbomb.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο