Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Επέκταση εφαρμογής ψηφιοποίησης οικονομικού βίου ασφαλισμένων Ο.Α.Ε.Ε.

Αθήνα, 13.03.2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΟΑΕΕ
ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΑΕΕ


Μετά την πιλοτική εφαρμογή της ψηφιοποίησης του οικονομικού βίου των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, που καταβλήθηκαν εκτός μηχανογραφικού συστήματος, επεκτείνεται η εφαρμογή της πανελλαδικά (πλην της Αττικής), σύμφωνα με οδηγίες που θα σταλούν άμεσα από τη Γενική Δ/νση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

Όπως γνωρίζετε, η ψηφιοποίηση άρχισε από τις ασφαλιστικές εισφορές του πρώην ΤΕΒΕ, που τηρούνται σε βιβλιοδετημένες καταστάσεις, τις Ονομαστικές Καταστάσεις Καταβαλλόντων, με έτος εκκίνησης το 2006 και με όλες τις δικλείδες ελέγχων, για την εξασφάλιση της εγκυρότητας και ασφάλειας των καταχωρήσεων.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί μια από τις κεντρικής σημασίας εργασίες, με τελικό ζητούμενο την ηλεκτρονική πρόσβαση στην οικονομική διαδρομή των ασφαλισμένων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο