Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενημέρωση για το on line σεμινάριο σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι η αποστολή των emails με τους κωδικούς για την είσοδο στο on line σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί.

Σε όλους του συμμετέχοντες έχει αποσταλεί ενημερωτικό email το οποίο περιέχει τους κωδικούς εισόδου στην on line αίθουσα, τη διεύθυνση (url - link) από την οποία θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, καθώς και χρήσιμες οδηγίες για την παρακολούθηση.
 
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να ελέγξουν την αλληλογραφία τους (email - και τον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και να διαβάσουν τις οδηγίες που θα περιέχονται στο email που θα τους αποσταλεί.

Προσοχή: Παρακαλούμε επίσης τους συμμετέχοντες, όπως μετά την παραλαβή του email να επισκεφθούν με τους κωδικούς τους την πλατφόρμα ώστε να διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην παρακολούθηση του σεμιναρίου τα οποία πιθανόν να τους καθυστερήσουν κατά την έναρξη διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες πρέπει οπωσδήποτε να προβούν σε έλεγχο της προβολής των video όπως δείχνουν οι παρακάτω εικόνες:


Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε browser chrome -που έχει εγκατεστημένο τον Adobe Flash Player-  ή mozilla και σε περίπτωση που δεν έχετε εγκατεστημένο τον Adobe Flash Player, να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Διεύθυνση παρακολούθησης σεμιναρίου: Πατήστε εδώ για την είσοδό σας στο on line σεμινάριο.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβατε το EMAIL με τους κωδικούς εισόδου, μπορείτε να εισέλθετε στην αίθουσα του σεμιναρίου (βλ. κάτωθι εικόνα), αναγράφοντας το e-mail σας και ως κωδικό να αναγράψετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας.

Για τυχόν άλλα προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του κόμβου το Σαββάτο, 14.3.2015 από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ., στα τηλέφωνα 210-6773722 και 210-8223705.


Σε περίπτωση που κάποιοι συνάδελφοι δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν το on line σεμινάριο το Σαββάτο, 14.3.2015 στην καθορισμένη ώρα, θα τους δοθεί η δυνατότητα κατόπιν αιτήσεώς τους,  να το παρακολουθήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο με τους ίδιους κωδικούς.


Ευχαριστούμε θερμά όσους δήλωσαν συμμετοχή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο