Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υπ. Εργασίας: «Η επανεξέταση των προγραμμάτων γίνεται με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος για τους ανέργους»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 13-3-2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θα παρακαλούσαμε ορισμένους από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ΜΜΕ να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και να μη συνδέουν το κυνήγι μιας «αποκλειστικής» είδησης με την αγωνία των ανέργων για αξιοπρεπή εργασία.

Για να αντιμετωπιστεί η πιθανή σύγχυση που δημιουργείται από την παραπληροφόρηση σχετικά με τα προγράμματα που επανασχεδιάζει το υπουργείο, παρακαλούμε τους πολίτες να θεωρούν έγκυρες μόνο τις αποφάσεις που ανακοινώνονται απευθείας από το γραφείο της αναπληρωτή υπουργού, κ. Ρ. Αντωνοπούλου.

Επίσης, καλούμε τους ανέργους να ελέγχουν την εγκυρότητα των πληροφοριών που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ και να τις διασταυρώνουν με τις ανακοινώσεις της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του ΟΑΕΔ.

Διευκρινίζουμε ότι η «είδηση» που δημοσιεύτηκε σε χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Εργασία» σχετικά με κοινωφελές πρόγραμμα 7.000 αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν είναι αληθής.

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαβεβαιώνει ότι η επανεξέταση των προγραμμάτων γίνεται με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος για τους ανέργους.

Οι οριστικές αποφάσεις και το χρονοδιάγραμμα των προγραμμάτων θα ανακοινωθούν από την αρμόδια αναπληρωτή υπουργό, κ. Ρ. Αντωνοπούλου τις προσεχείς εβδομάδες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο