Στην Βέροια και στην Κατερίνη ο Γ. Χριστόπουλος αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

12 Μάρτιος 2015
Taxheaven.gr

Συνεχίζει το οδοιπορικό του,  ο έγκριτος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος,  και συνεργάτης του κόμβου μας, καθώς φιλοδοξεί και φέτος να φανεί χρήσιμος  με μία σειρά από επίκαιρα  φορολογικά σεμινάρια και να βρεθεί κοντά στους  Λογιστές –φοροτεχνικούς, μιλώντας μαζί τους την ίδια επαγγελματική γλώσσα,  έχοντας στις αποσκευές του, ότι πιο πρακτικό και χρηστικό χρειάζονται στην  καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Χριστόπουλος θα βρεθεί στην Βέροια  (14-3-2015) και Κατερίνη(15-3-2015) προσκεκλημένος από το 4ο Περιφερειακό  Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ τα  επιμορφωτικά σεμινάρια, έχοντας στις αποσκευές του για να συζητήσει με τους  συναδέλφους  Λογιστές- φοροτεχνικούς - μέλη του ΟΕΕ και των Ενώσεων -  και να  αναλύσει τους πρακτικούς  φορολογικούς οδηγούς με θεματολογία:

-  ΚΦΑΣ – Τα βιβλία και στοιχεία με τον νέο νόμο για τα Ε.Λ.Π. από την πρακτική  πλευρά που ενδιαφέρει τον  Λογιστή – Φοροτεχνικό. Πίνακες -παραδείγματα.
-  Επιλογή Πρακτικών θεμάτων Φορολογίας Εισοδήματος από το νέο φορολογικό  τοπίο με τον ΚΦΕ-Ν. 4172/2013 όπως ισχύει από 1-1-2014  με χρηστικούς πίνακες
-  Τι ισχύει για τους αγρότες κανονικού και ειδικού καθεστώτος.
-  Το  φορολογικό τοπίο στα πρατήρια υγρών καυσίμων με το  σύστημα εισροών –  εκροών.

Σημειώνουμε ότι στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος του 4ου Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ  κος Κώστας Τσιλογιάννης δεν παραλείπει να προσθέσει ότι,  όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο  θα τους δοθούν ηλεκτρονικά οι σχετικοί με τη θεματολογία πρακτικοί οδηγοί του Γιώργου Χριστόπουλου.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο