Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Στην Βέροια και στην Κατερίνη ο Γ. Χριστόπουλος αυτό το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζει το οδοιπορικό του,  ο έγκριτος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος,  και συνεργάτης του κόμβου μας, καθώς φιλοδοξεί και φέτος να φανεί χρήσιμος  με μία σειρά από επίκαιρα  φορολογικά σεμινάρια και να βρεθεί κοντά στους  Λογιστές –φοροτεχνικούς, μιλώντας μαζί τους την ίδια επαγγελματική γλώσσα,  έχοντας στις αποσκευές του, ότι πιο πρακτικό και χρηστικό χρειάζονται στην  καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Χριστόπουλος θα βρεθεί στην Βέροια  (14-3-2015) και Κατερίνη(15-3-2015) προσκεκλημένος από το 4ο Περιφερειακό  Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ τα  επιμορφωτικά σεμινάρια, έχοντας στις αποσκευές του για να συζητήσει με τους  συναδέλφους  Λογιστές- φοροτεχνικούς - μέλη του ΟΕΕ και των Ενώσεων -  και να  αναλύσει τους πρακτικούς  φορολογικούς οδηγούς με θεματολογία:

-  ΚΦΑΣ – Τα βιβλία και στοιχεία με τον νέο νόμο για τα Ε.Λ.Π. από την πρακτική  πλευρά που ενδιαφέρει τον  Λογιστή – Φοροτεχνικό. Πίνακες -παραδείγματα.
-  Επιλογή Πρακτικών θεμάτων Φορολογίας Εισοδήματος από το νέο φορολογικό  τοπίο με τον ΚΦΕ-Ν. 4172/2013 όπως ισχύει από 1-1-2014  με χρηστικούς πίνακες
-  Τι ισχύει για τους αγρότες κανονικού και ειδικού καθεστώτος.
-  Το  φορολογικό τοπίο στα πρατήρια υγρών καυσίμων με το  σύστημα εισροών –  εκροών.

Σημειώνουμε ότι στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος του 4ου Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ  κος Κώστας Τσιλογιάννης δεν παραλείπει να προσθέσει ότι,  όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο  θα τους δοθούν ηλεκτρονικά οι σχετικοί με τη θεματολογία πρακτικοί οδηγοί του Γιώργου Χριστόπουλου.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο