Ειδήσεις Απόψεις

Η γελοιογραφία της ημέρας: Η δημοσίευση ισολογισμών Ε.Π.Ε. στο Γ.Ε.ΜΗ.

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Πτυχιούχος Οικον. Παν/μίου Πειραιά
Λογιστής - φοροτεχνικός
Μέλος της επιστημονικής ομάδας του TAXHEAVENΗ σημερινή γελοιογραφία αφορά στην τραγελαφική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μείζον αυτό θέμα. Δεν θα σχολιάσω τίποτα περισσότερο γιατί όλοι μας έχουμε τρελαθεί με όσα βιώνουμε στον επαγγελματικό μας χώρο, ούτε θα αναφερθώ σε διατάξεις και άλλα τινά στη σημερινή γελοιογραφία. Απλά, φέτος τα πράγματα είναι χειρότερα από πέρυσι και ήδη αισθανόμαστε σιγά σιγά στο πετσί μας, όσα μας περιμένουν στο σύντομο μέλλον. Στο επάγγελμά μας τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς οδηγώντας μας σε αδιέξοδο.

Άραγε μας ακούει κανείς εκεί έξω; Άραγε αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι φορείς των υπουργείων ότι με τις αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις, τις ασάφειες, την πολυνομία, τη γραφειοκρατία (ηλεκτρονική και μη), τις ασφυκτικές προθεσμίες και άλλα πολλά στραγγαλίζουν έναν ολόκληρο κλάδο;
Καλή δύναμη σε όλες και όλους.Υ.Γ.  Το σκίτσο είναι του μεγάλου σκιτσογράφου Κ. Μητρόπουλου. Η δική μου παρέμβαση αφορά μόνο στα κείμενά του.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο